Közösségi oktatás

A világ soha nem látott gyorsasággal változik körülöttünk - mi lauderesek feladatunknak tekintjük a változásokra való felkészülést, a folyamatos innovációt.
Egy meghatározott órasávot, heti 1x2 órát nyitottunk meg olyan ismeretek elsajátítására, amelyek eddig nem szerepeltek a középiskolai tananyagban. A diákokkal, szülőkkel, partnereinkkel együtt döntjük el, mit tanítsunk.
Számítunk rád közreműködőként! Tarthatsz órát, vagy akár egy teljes kurzust is, szakmád, érdeklődésed, hobbid témaköréből.
Te is lehetsz közösségi oktató!

Startup hétfő

Olyan tehetséggondozó program, amelyben 3-10 fős csapatok dolgoznak egy általuk kitalált közös projekten. A diákok az iskolán kívül, a programban részvevő cégeknél szereznek inspirációt, szakmai ismereteket ötletük megvalósításához. Így már középiskolás korban megtapasztalják, hogy mire tanít a céges világ.
Ezzel az új kezdeményezéssel a programban résztvevő végzős diákjainkat intenzíven képezzük arra, hogy sikeresek legyenek a jövő munkaerő piacán.
Ehhez a programunkhoz együttműködő céges partnereket keresünk bármely területről!

Kedves szülők, külső partnereink!

Miközben nagyon hiszünk abban, hogy fontos változásokat tudunk hozni az oktatásban, tudjuk azt is, hogy a program csupán attól nem lesz sikeres, hogy mi hiszünk benne. Miért lehet kezdeményezésünk számotokra is érdekes? Miért lehet az izgalmas cégetek számára?

Kérünk, hogy értékeljétek az alábbi szempontokat egy négyfokú skálán, ahol:

1 – egyáltalán nem motivál
2 – kevéssé motivál
3 – érdekes lehet
4 – kiemelten izgalmas lehet számomra

1234
Segíthet a rendszer a megfelelő munkavállalók megtalálásában *
Látom lehetőségét, hogy közvetlen anyagi haszna is keletkezzen a cégemnek a folyamatok következményeként *
Az oktatás támogatása jó promóciós cél *
A lauderes közösséget szeretném ily módon támogatni *
A társadalmi felelősségvállalás részeként képzelem el *
A magyar értelmiség otthontartásának fontos eszköze lehet *